5
(3)

«Ένας από τους λόγους για τους οποίους η χώρα οδηγήθηκε στην οικονομική κρίση ήταν οι δικές σας κυβερνήσεις, που δεν είχανε στρατηγικό στόχο και είχανε αποδομήσει την παραγωγική βάση της χώρας. Και δυστυχώς φοβάμαι ότι σήμερα επανέρχεστε στις παλιές κακές συνταγές

Τελικά από το πρωί εδώ ακούγοντας όλους τους συναδέλφους της Νέας Δημοκρατίας εγώ ομολογώ ότι έχω πειστεί. Αυτή η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση «πρώτη φορά δεξιά». Για πρώτη φορά εμφανίζεστε στο πολιτικό σκηνικό. Δεν έχετε καμία ευθύνη για το ό, τι έχει γίνει τις προηγούμενες δεκαετίες στη χώρα. Δεν έχετε καμία ευθύνη για τη χρεοκοπία, καμία ευθύνη για τη συρρίκνωση των εισοδημάτων, των ελπίδων και των ζωών των Ελλήνων πολιτών.

Και ευτυχώς που υπάρχετε και εμφανιστήκατε ξαφνικά στο πολιτικό σκηνικό, γιατί για δεκαετίες ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεφε την Ελλάδα. Για δεκαετίες ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε και έφερε όλα αυτά τα δεινά που μας οδήγησαν στην οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας.

Κοιτάξτε να δείτε, όσο και αν παρουσιάζετε τα πράγματα όπως θέλετε, ο ελληνικός λαός έχει και κρίση έχει και αντίληψη. Και ένας από τους λόγους για τους οποίους η χώρα οδηγήθηκε στην οικονομική κρίση ήταν οι δικές σας κυβερνήσεις, που δεν είχανε στρατηγικό στόχο και είχανε αποδομήσει την παραγωγική βάση της χώρας.

Και δυστυχώς φοβάμαι ότι σήμερα επανέρχεστε στις παλιές κακές συνταγές. Θα πρέπει λοιπόν, όσο είναι καιρός, να επαναπροσδιορίσετε την πολιτική σας ιδιαίτερα σε στιγμές μεγάλης κρίσης με αυτή την πανδημία. Το νομοσχέδιό σας είναι άνευρο, είναι άψυχο και δεν έχει προοπτική. Και δυστυχώς αυτό δεν το κατανοείτε.

Και μάλιστα έρχεστε εδώ να μας πείτε τι καλή πολιτική κάνετε και αυτό μας το επιβεβαιώνετε με τα λόγια των βιομηχάνων, του συνδέσμου βιομηχάνων. Αυτά τα ακούτε. Τα λόγια των Ελλήνων αγροτών τα ακούτε;

Να σας μεταφέρω λοιπόν εγώ μία κουβέντα που είχα στην εκλογική μου περιφέρεια την προηγούμενη εβδομάδα, όπου ένας κτηνοτρόφος που περιμένει από μέρα σε μέρα να πάρει ό, τι του αναλογεί από τα 32 εκατομμύρια ευρώ, που μου είπε: «εσείς μας πήρατε το αρνί, αυτοί θα μας πάρουν και το μαντρί». Έτσι λοιπόν νιώθουν οι Έλληνες κτηνοτρόφοι.»

Πόσο σας άρεσε αυτό που διαβάσατε?

Κάντε κλίκ στο αστέρι που σας εκφράζει!

Μέσος όρος 5 / 5. Ψήφοι: 3

Καμία βαθμολογία . Δώστε εσείς την πρώτη !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ