Η προσχεδιασμένη απώλεια Εθνικής κυριαρχίας και ο «μοιραίος άνθρωπος» Κυριάκος Μητσοτάκης

ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Προγράμματος και της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

0
271
5
(2)

Την επόμενη μιας υπογραφής-παρωδία, για την οποία ο Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε «ούτε εγώ ήξερα ότι πάω να υπογράψω», η Τουρκία προχώρησε στην διεθνή εμπέδωση του νέου status quo στην περιοχή.

Το ORUC REIS ουδόλως «βγήκε» για έρευνες. Συνοδευόμενο από στόλο πολεμικών πλοίων, κάνει ό,τι θέλει μέχρι τον 28ο Μεσημβρινό (Ρόδος), εφαρμόζοντας την Τουρκική ψευδο-ΑΟΖ με την «κυβέρνηση» της Λιβύης (όπως απεδείχθη με την Κύπρο και το ψευδοκράτος, ουδέν μονιμότερο από τα Τουρκικά «ψευδο»).

Σε λίγο, θα έχει και de facto «ψευδο-ΑΟΖ» με την Αίγυπτο, αποκόπτοντας ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τον ενιαίο χώρο Ελλάδας-Κύπρου και αφήνοντας το Καστελλόριζο εκτός χάρτη δικαιωμάτων.

Η πολυετής άρνηση της Αιγύπτου για αναγνώριση επήρειας του Καστελλόριζου (η οποία ήταν ο βασικός λόγος μη οριοθέτησης ΑΟΖ με την Ελλάδα επί δεκαετίες) απεδείχθη -σε συνδυασμό με τον απόλυτο σεβασμό των Τούρκων στην Αιγυπτιακή υφαλοκρηπίδα- η δόλια έκφραση προμελέτης του Διεθνούς Παράγοντα, ο οποίος αποζητούσε έναν «μοιραίο Έλληνα» να την αποδεχθεί, μετά την αποτυχία Σημίτη λόγω των συμπαγών πατριωτικών χατακτηριστικων του -τότε-ΠΑΣΟΚ.

Αυτόν τον «μοιραίο Έλληνα», τον πρόσφερε ο Ελληνικός Λαός στις 7 Ιουλίου 2019, στις πιο «νοθευμένες» εκλογές της ιστορίας. Πακτωλοί ξένου χρήματος ξοδεύτηκαν, προκειμένου να φύγει από το Μαξίμου ο ενοχλητικός Αλέξης Τσίπρας.

Ορδές «Μακεδονομάχων» θαμώνων Σκοπίων και πελατών Ανδριανούπολης, σε συνεργασία με λαθρεμπόρους, καναλάρχες-τροφίμους της Γερμανικής Πρεσβείας, μεσαιωνικούς Μητροπολίτες και πατριδοκάπηλους απογόνους δοσιλόγων, μετέτρεψαν έναν Εθνικό αντιτουρκικό θρίαμβο (Συμφωνία Πρεσπών) σε εκλογικό όλεθρο.

«Συνομώτες» -όπως απεδείχθη εκ του αποτελέσματος- ένστολοι, μετέπειτα βραβευθέντες, μετέτρεψαν -σε αγαστή συνεργασία με την βιομηχανία προπαγάνδας- σε εκατόμβες νεκρών ισχυρές πυρκαγιές που,αργότερα, ομολογήθηκε από το βήμα του ΟΗΕ και από τον «μοιραίο Μητσοτάκη» ότι οφείλονταν στην κλιματική αλλαγή.

Το καθεστώς Μητσοτάκη επιβλήθηκε στην Ελλάδα, μετατρέποντάς την σε μια εστία δουλοπρέπειας και διαφθοράς στην Ν.Α. Ευρώπη. Ο «μοιραίος άνθρωπος», είναι σαφές ότι δεν θα παραμείνει για πολύ στην εξουσία.
Ο χρόνος του θα τελειώσει όταν έχει εκχωρήσει τα πάντα και όταν έχει καταστήσει ξανά την Ελλάδα μια αποικία χρέους, ώστε να ανακυκλώνει τα Γερμανικά ευρώ με κέρδος των δανειστών.

Από αυτή την εξευτελιστική κατάσταση την απεγκλώβισε ο Αλεξης Τσίπρας το 2018, γεγονός ασυγχώρητο από τον ξένο παράγοντα.

Ο κύκλος τιμωρίας των «απείθαρχων» συνεχίζεται. Άνοιξε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος ήταν τόσο μεγάλος που, στο τέλος νικήθηκε μόνο από τον θάνατο.

Ο Κώστας Καραμανλής, είπε κρίσιμα και ασυγχώρητα «όχι», τα οποία σε συνδυασμό με την παροιμιώδη ανεπάρκειά του στην διαχείριση των Δούρειων Ίππων Αλογοσκούφη, Βουλγαράκη και Παπαθανασιου, τον οδήγησαν στον πολιτικό παγετώνα όπου βρίσκεται.

Ο Αλέξης Τσίπρας, έχει αποδείξει ότι μπορεί να κυβερνά ηθικά και ανεξάρτητα. Έχει δημιουργήσει ένα -καταπλακωμένο από τα δισεκατομμύρια προπαγάνδας, αλλά απολύτως υπαρκτό- πολιτικό κεφάλαιο, ικανό να τον επαναφέρει στην εξουσία με όρους μη διαπραγματευσιμης ισχύος.

Αυτό γνωρίζει ο ξένος παράγοντας και επιχειρεί να δημιουργήσει -ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΣΙΠΡΑ- μη αναστρέψιμα τετελεσμένα, όπως έπραξε και το ‘74 στην Κύπρο με συνεργό τον, τότε «μοιραίο άνθρωπο», Ιωαννίδη.

Τοτε με ερπύστριες, τώρα με τα media, ο ξένος παράγοντας κατόρθωσε να συρρικνώσει την Ελλάδα.

Με σύμμαχο τον «μοιραίο άνθρωπο». Πάντα βρίσκεται ένας τέτοιος.

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, μάτια κι αυτιά ανοιχτά. Έχεις κι εσύ «Δούρειους Ίππους».

Πόσο σας άρεσε αυτό που διαβάσατε?

Κάντε κλίκ στο αστέρι που σας εκφράζει!

Μέσος όρος 5 / 5. Ψήφοι: 2

Καμία βαθμολογία . Δώστε εσείς την πρώτη !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ