Είναι η αθεράπευτα παθολογική ανάγκη του για προσοχή και αναγνώριση

απο το facebook του Constantinos Tachtsidis

0
423
5
(1)
Δεν είναι μόνο οι επικοινωνιολόγοι που του δίνουν οδηγίες ακόμα και για το πότε πρέπει να κάνει εισπνοή – εκπνοή, για να μην πάθει ασφυξία.

Είναι κυρίως η αθεράπευτα παθολογική ανάγκη του για προσοχή και αναγνώριση.
Ξέρει πως χωρίς έναν τερατώδη μηχανισμό επικοινωνίας και προπαγάνδας δίπλα του, θα φαινόταν αυτό που πραγματικά είναι.
Ένας -σοκαριστικά- χαμηλής νοημοσύνης αστός, τραυματικά καταπιεσμένος από μια δεσποτική μητέρα, χωρίς ίχνος αποδοχής και αναγνώρισης από τον πατέρα, τις αδερφές και τη σύζυγό του.
Μεγαλωμένος από το υπηρετικό προσωπικό, με αγορασμένα πτυχία και μία και μοναδική δουλειά στον “ιδιωτικό τομέα”, αυτή στην Εθνική Τράπεζα, όπου διορίστηκε το 1999, μετά από ρουσφέτι του Σημίτη, σε συνεννόηση με τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη.
Σήμερα έχει γίνει μέγα θέμα, από τα ΜΜΕ το ότι ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε «χωρίς τυμπανοκρουσίες» (δηλαδή με καμιά δεκαριά κάμερες και 40 μπράβους) την ταβέρνα ο «Κρητικός» στο Κερατσίνι, που μοιράζει εκατοντάδες μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και υποδύθηκε για τις ανάγκες της φωτογράφισης, τον φιλάνθρωπο και τον μάγο με τα δώρα.
Πάμε πάλι. Ο πρωθυπουργός, επισκέφθηκε ένα μαγαζί που μοιράζει εδώ και καιρό δωρεάν φαγητό σε απόρους, για να βγάλει χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες και να το παρουσιάσουν πάνω-κάτω, ως δική του πρωτοβουλία.

Πόσο σας άρεσε αυτό που διαβάσατε?

Κάντε κλίκ στο αστέρι που σας εκφράζει!

Μέσος όρος 5 / 5. Ψήφοι: 1

Καμία βαθμολογία . Δώστε εσείς την πρώτη !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ